05 travnja 2010

Kako pojačati turističku ponudu, oplemeniti je i približiti ciljanoj skupini.




Ovo je godišnje doba šparoga.
Za šparoge kažu da su bogate svim i svačim i da najbolje od svega, reduciraju kolesterol i snižavaju krvni tlak.

Iako je ovogodišnja mlada janjetina potpuno nemasna i slobodno se može preporučiti kao, antroke dijetalno jelo, šparoge nakon janjetine savršeni su desert.
Jedna od posebnosti šparoga je da djeluju stimulirajuće kod dugotrajnog napornog umnog rada.

Ova tvrdnja ide u korist teoriji da se svaki biznis lakše dogovori ako se sastanak završi dobrom ''reprezentacijom'' što kod nas u bukvalno znači – janjetinom.

Dakle, nakon dubokoumnog rada, logično je da se ode na janjetinu i šparoge.

Naš je otok bogat biljkom Kaduljom, Slavujom. Travari biljku savjetuju ''za glavu i za mozak'', jer znanstveno je dokazano da Slavuja doista poboljšava pamćenje.

Da vašem gostu, nakon napornog umnog rada, doista sve dogovoreno ostane u pameti, počastite ga čajem od slavuje.

Onaj sircić koga ste mu dali kao suvenir, sigurno će ga natjerat da se ponovno vrati kako bi nastavili i utvrdili već dogovoreno.

Tako bi nekako izgledao ''menadžerski sastanak'' na otoku Pagu.

2 komentara:

Alan Savar kaže...

Svaka cast! Rodica mi je krenula u vode razvoja turizma i produzavanja sezone... ;-)

Ross kaže...

pa kad vi, koji ste se školovali za to više nemate ideja..... :P :P :P