09 rujna 2016

O kondotu

Nakon puno vremena naš grad je dobio dugo obećavani JAVNI ZAHOD. Takozvani gradski kondot.
Nakon svih mogućih lokalnih izbora, jedno (jedino) od obećanja je ispunjeno.
Ne znamo ima li zahod uporabnu dozvolu, ali činjenica je da je ljetos pružio olakšanje bezbrojnim turistima koji se nisu mogli načuditi ovolikoj rasipnosti jer pišali su i kenjali badava. Mukte.
Od užeg kruga prijatelja i poznanika koji su se ljetos koristili zahodom, nismo čuli pritužbe na račun čistoće. Međutim, svi koji su posjetili zahod u večernjim satima bili su neugodno iznenađeni mrakom u muškom dijelu zahoda.
S obzirom da je ovo ipak detalj paške turističke ponude, smatramo potrebnim upozoriti nadležne koliko je bitno jedan ovakav važan, ako ne i ključni turistički objekat održavati u ispravnom stanju.
O ovom nemilom slučaju nadležni su obaviješteni još početkom kolovoza, ali na žalost bilo je to kao gluhome dobro jutro.
Stoga pozivam prijatelje i poznanike da dijeleći ovaj status podrže projekt: SHERAJMO DA SHVATE.
Padaj silo i nepravdo!


2 komentara:

Anonimno kaže...

ovo ca nema javne rasvjete je to radi manifestacije "Pag u srednjem vijeku" ili nas ova naša dična vlast zbilja vrača u srednji vijek? Kad već ima 20 milijun kuna za vrtić, ni vrag da nima za baren dvajset žarulj. Bit će lipo ako ki pade i razbije glavu pa tuži grad. Koliko bi to tek koštalo. Samo ca bi to triba platit naš gradonačelnik, jer vo mu je slika i prilika kako vodi grad. A još ima gostiju i u Pagus i privatno. Reklama nema ca.

Anonimno kaže...

sve je isto::samo njega nema:.