28 veljače 2015

6 godina

Sretan mi blogov rođendan!


ČAKULE -
Često se čuje kako je naš grad mrtav, kako nema života, kako je sve monotono i isto.....A onda od istih usta krene govor kako je u našem gradu sve karneval.Ne samo u vrijeme karnevala, kad je stvarno opravdano, već svih 365 dana u godini.Uvijek ima nešto oko čega se pričaju priče i pletu kola.Kolo oko pijace, kolo oko općine (i gornje i donje), kolo oko politike, priče o gradonačelnicima, vijećnicima, koludricama.... priča i kola gdje god se čovjek okrene.A kad stvarnih događaja nema, u jedan tren stvori se novi zaplet i još jedna zanimljiva priča nađe put do gladnih duša željnih događanja.I danas, isto kao i u doba kad su druženja uz pot vina, kušin ili kuku bili jedina zabava mimo karnevala, u našem malom Gradu isti je način zabave.To ne bi ni bilo loše kad ta zabava ponekad ne bi imala miris paranoje, okus malodušja i lagani zapuh iskonske zločestoće.
Ova priča nema ''happy end'', niti poantu u nadi da će bit bolje.Ovo je samo kratki esej na temu: načini zabave u mom gradu.

Do tipkanja.R.


statistika:
6 godina
380 postova
2.097 komentara
164.522 pregleda bloga
11880 put je u pretraživač upisana ključna riječ: pag moj grad

4 komentara:

ante papageno kaže...

sritan ROĐENDAN :,tvome blogu:,i samo naprid:,možda se nešto i pokrene:,ako za 8 dana:budu Pažni mislili:svojom glavom...

mirko tomicic kaže...

Sretan vam 6-Jubileum!

Anonimno kaže...

Kad jebal nek jebal
http://3.bp.blogspot.com/-9L1iDmLTDB0/VPHOVO021hI/AAAAAAAARl8/wzc91yI-HCE/s1600/ScannedImage-8.jpg

Branimir Maričević kaže...

Duplo više od mene,jasno,odlučno i puno duha. Čestitam.
Bebić