07 svibnja 2015

Tajna mrtvog stabla

07.05.2015., vijest u 12:00
Riješen misterij mrtvog stabla! Prva epizoda uspješno završila! Hvala Elektri na brzoj reakciji. Radnici su po očevidu zaključili da je za ovu nakaradnu snalažljivost odgovoran lokalni koncesionar.

07.05.2015., vijest u 19.00
Lokalni koncesionar upoznat je sa nemilim događajem. Nezadovoljan rješenjem koje je javnosti predočila Elektra, ulaže interni usmeni prigovor i najavljuje dolazak na mjesto našeg svjedočanstva. Upozorava na moguću - veću - opasnost od prethodno zatečene situacije.

07.05.2015., zaključak u 19.01
Svi sve znaju, nitko ništa ne poduzima već godinama. Opasnost je uvijek bila prisutna, međutim, kako nitko nije inzistirao, ovo ''privremeno'' rješenje elektrifikacije po našem  tradicionalnom običaju ''samo neka je'' postalo je konačno.
Sad kad je i šira javnost upoznata sa problemom, sad kad izlazi na vidjelo majstorstvo improvizacije, stara uzrečica ''ne talasaj'' i ovaj put se pokazala istinitom.
Tko je na kraju odgovoran za ovu vrstu elektrifikacije javnog objekta?











3 komentara:

Unknown kaže...

čini mi se da ti sa ovim podsjetnicima ispravljaš "KRIVU DRINU" ali dušo draga to neće ići.,ne može se to samo tako.,ma koliko god se ti trudila:: (đabe ste krečili)...:)

Anonimno kaže...

mudro zboriš ante zato ti stojiš doma i ne talasaš jebe ti se.

Unknown kaže...

eeeeeee Anonimno život je najbolja škola.,viruj ti meni:,