05 lipnja 2012

Ljetni ugodjaj


barakice...
Barakice za osoblje natkrivene mrtvom terasom mrtvog hotela..


kakara od kubik dva....
Sa ovako mizernom septičkom jamom, investitor nam objavljuje da će njegova dva ugostiteljska fast food objekta  nuditi dijetalnu prehranu.

barakica za osoblje

O tome kakvo će se osoblje smjestiti u ovom objektu, našim gradom već neko vrijeme kruže glasine....

hortikultura...
Volila bi vidit kako je investitor zamisli oblikovat ovo autohtono bilje zaprećano uz beton i hrpe bužira...

Na pitanje jednog od vas što redovito posjećujete ovaj blog: što se to radi na Mađarici, mogu vam odgovoriti jednostavno: NIŠTA LEGALNO.

Gradonačelnik je nedavno na portalu Grada, ponosno najavio tuđi projekt koji će obogatiti pašku turističku ponudu, ali je nekako usput nama pažanima zaboravio reći da za takav projekt ne postoji nikakav službeni i zakoniti dokument.
Pravda je spora ali dostižna. 
Živi bili pa vidili, a do tad, zaboravite na guštanje na Mađarici.


Broj komentara: 12:

Anonimno kaže...

...Bude se radil i hotelčić..pa bu i barakice nestale....moraju malo i "strojevi" raditi....da ne zahrđaju...:))))))))))))

Zoromod kaže...

Grozno!

Anonimno kaže...

Jedna sramota ispod druge..(ne na sramotu Vas Pažana nego vodstva grada)..Ivan Zg

. kaže...

Ivane Zg, ovo je naša sramota, nas Pažana. Odavno nam austrougarska vlast nije ništa skrivila.....

Anonimno kaže...

A zamislite kad se ova "cjevčica" ka spaja barakice i septičku malo pomakne, kad tekučina počme curit u salbun...

ante kaže...

USKORO SU IZBORIIIIIIIIIIIIIII !!

Anonimno kaže...

Istina je to što kažete..ali opet kako god ja jedva cekam doci dolje svake god. :) Kako god morat ce se i Vaš trud isplatiti jednog dana.. Ivan Zg

Anonimno kaže...

Malo je Jeruzalem na Bašacu pa nacinite još jedan na Mađaricu i na Vodice nek se vidi raskoš Paške ponude živila Paška filozofija ne minjajmo niš zaslužili su još tri mandata.

Anonimno kaže...

MA SVE JE VAKO U PAG, DI GOD SE OKRENEŠ NERED, ŠPORKEC I CA JE NAJGORE NEDOVRŠENI NJEKULINOVI PROJEKTI; IZVLAČILIŠTE KAIĆEV (BOŽE DRAGI NAC ONO SLIČI), NASIP KOD APOTEKE (A I DRUGI DEL SE SPREMA PAST I SAMO CA NI), BIVŠA PIJACA, ITD, ITD, ITD.. I DOK MI I DAJE TRUMBETAMO, DOTLE NJOK I DAJE CINI CA GA JE VOJA. A CA SE TIČE MAĐARICE, DA JE TOTE SVE U REDU NEBI HODILI TOMBIVAT PREDSJEDNIKA KOMISIJE ZA KONCESIJE, KI IN NE ŽELI POTPISAT ODOBRENJA. AKO JE SVE NAKO KAKO SAN CULA DA JE, SVAKA MU ČAST, SAMO MU MOŽE SLUŽIT NA ČAST CA ĆEJU GA KALAT, JER JE NA PAŠKOJ PLAŽI SVE PROTUZAKONITO. MA IMA VEĆEG SUKOBA INTERESA OD TOGA DA KONCESIJU NA PLAŽU U PAG IMAJU GRADONAČELNIK I KOMUNALNI REDAR. RECITE MI U KOJ BI TO NORMALNOJ OPĆINI ILI U NEKON DRUGOM NORMALNOM GRADU BILO MOGUĆE. A U PAG JE I SVI TO VIDIMO I ZNAMO I MUCIMO. KAD STE ZADNJI PUT VIDILI NATJEČAJ ZA KONCESIJU ZA PLAŽU? CA SE OD NAS DRUGIH NIKI, BAŠ NIKI, NE BI JAVI, CA NAN JE BAŠ SVIMA DOBRO I CA BAŠ SVI RADIMO PA MUCIMO. SVIMA JE JASNO DA JE VO ZA USKOK, ALI SVI SE I DAJE PONAŠAMO PO ONOMU ROZI U TAŠKU. A KAKO VO SVI MI ZNAMO, NE VERUJEN DA TO NEZNAJU I ONI KI BI SVE, PA I TO, TRIBALI ZNAT. PA CA SU PODUZELI? PITAN SE; JE IZDANA DOZVOLA ZA TE BARAKE, ILI JE NE TRIBA IMAT? PITAN SE JE KI PITA DRŽAVU, JER IPAK JE TO PLAŽA, POMORSKO DOBRO I DA DAJE VIŠE VAKO NE NABRAJAN. I DO KAD ĆEMO DAJE VAKO. PA NISMO SICILIJA, ILI IPAK JESMO. CA MISLITE?

. kaže...

Nema potrebe vikat, vidimo čitat i ako isključiš velika slova.

Začudila bi se koliko je debeli dosje našega gradonačlnika u DORH-u, i nije istina da baš svi muciju i niš ne ciniju.

Pravda je spora ali kad tad će doć.

ante kaže...

i ca je napravi do sad DORH ???

. kaže...

to zna samo DORH :))))