11 studenoga 2011

ko čita, pročita.


...........istupi ovih građana vođeni su osobnim intersima.................Osvrnuo bi se............. čije je mjesto ukinuto.............. obavljeni su razgovori s njom.................. a očito nije bila spremna za radit, pa neka je njoj to na duši........ ne znam koga on predstavlja...... ta udruga nije se godinama sastajala...... na sastanke ne dolazi nitko.......... legitimitet...............tri pojedinca ne mogu predstavjat udrugu............imamo velike sumlje, imamo dosta prijava građana................ za to postoji velika sumlja...... redovito je dolazila, dobivala uredno sve vrste prospekata.... nije mi jasno što joj je bilo uskraćeno......sumlja se da je punila turiste..............to treba ispitat......niti jednu stranicu nije promijenio......a čak je i protu i zakonito koristio ovo ljeto kao da je on vlasnik domene..........
 

KAD SU TE INSTALIRALI TAMO GDJE SI SAD PO FUNKCIJI, ZNALI SU DA LAŽEŠ KO PAS I KOLIKO SI GLUP.
ALI BILI SU GLUPLJI OD TEBE KAD NISU MOGLI VIDJETI KAMO ĆE NAS TVOJA I NJIHOVA GLUPOST DOVESTI.

Jesi li svjestan da ti radi ovih laži koje si se usudio izgovoriti neće pomoći ni 16 uređenih starih gradova da odeš u kraljevsko nebesko?
Da sutra napraviš katedralu na Svetome Vidu, niti jedan svetac ti neće oprost dat! Svi oni križevi sa AFNJ posvetom neće ti pomoć da Sveti Petar okrene ključ radi tebe!

Amen.


Okreni se, pogledaj ovaj nekadašnji GRAD.
Pun je čudnih stranaca što sa crnim torbama posjećuju sud, gruntovnicu, katastar.......................
Pogledaj gradsku blagajnu. Zjapi prazna..............


* * *

Broj komentara: 12:

IHUH kaže...

GOTOVA SI, SAD KAD NEVAJKA UROKE BACI, NEMA TE VIŠE :))

. kaže...

PUJ PUJ PUJ!

ante kaže...

ne sekiraj se,.AFNJ..je kaj maška,.,kako god ga ili ju hitiš uvik se doceka nanoge:;ima on debeli koram::;ZDRAVI I VESELI BILI:;i na martinju pili:;-))

. kaže...

''Blago siromasima duhom jer njihovo je carstvo nebesko.''

Neka ti je Ante moj. Drži se ti svoje kućice i pusti nas da se tucemo sa ovin zlin sviton.

Samo te molin da mi više ne govoriš -neka mi je- jer mi to već stvarno gre na živci.
Ne zato jer si ti zlocest, nedajBog, nego jer niti razumiš niti te je briga razumit ca ti se govori.

Pozdrav i tebi i tinu marcu.

ante kaže...

nedaj se ,.malda damo,.i neka te ne živcira svaka pizdatija::;oprosti na izrazu ali nisam ima trenutno nekU bolju rječ::,a za tebe ispravak krivog navoda,.,ja razumin ali me ni briga to imaš potpuno pravo jer pažani oni stariji receju ,.:KOGA SERBI.NEKA SE CEŠE:,pametnomu dosta:;.zdravi i veseli bili,.,pozdrav tinu marcu::;

. kaže...

dobro...dobro Ante.
Dobro.....
Ne zaboravi popit one zelene tabletice. Lipo ciniju tilu i možjanima.

ante kaže...

provala si ih??

. kaže...

možda bi trebala :)

ante kaže...

ee zaboravi san::,,moraš shvatit s obzirom da imaš "možjani" da je ovo samo jedna komunikacija između mene i tebe::i da mene ovo samo zabavlja,.za razliku od tebe koja si "shvatila" da je ovo ozbiljno i da sa ovim možeš išta rješit:;ja sam tu da mi prođe vrijeme:a mislim da si i ti tu zbog toga i nita više:, i zato nema baš nikakovih razloga za takvom vrstom komunikacije:;za sada toliko,.,zdravi i veseli bili::; ti možeš i ne moraš ovo objaviti:,cenzuriraj::kao i administrator na pagpress-u::ono što ti se (mu) ne sviđa::.

. kaže...

:) Tebe Ante moj sve zanima i više nego oćeš da priznaš.

Ovo je moj blog, ovdje ja zapisujem svoje misli i objvljujem svoja iskustva. Mogu li ja time išta promijeniti? Mislim da mogu, i već jesam, iako se to tebi ne čini, jer kako si sam reka, ni te briga, ti se samo zabavljaš.
Naša komunikacija je baš onakva kakva može bit. Tebe ni briga a mene je briga.
Vidim da ne možeš shvatit, ali to tvoje ''ni te briga'' na blogi ki govori ''MENE JE BRIGA'' samo izaziva ovakvu komunikaciju. Vidim da te je ipak povrijedilo. I mene je povrijedilo to tvoje NI ME BRIGA.
Mene vrijeđaju takve izjave jer se tiču moga grada.
Ne juti se Ante, to ti ni dobro. Ne moreš se zabavljat ako se jutiš kad ti neki rece da ga živcira tvoja zabava. :P

ante kaže...

ispravak krivog navoda::gore navedeno::;(tebe moj ante sve zanima i više nego oćš da priznaš) neeee::netočno:samo hoću biti informiran:;i ništa više::,ma ne krivi si me shvatila da me nešto pogodilo ,.nije,.dušo draga.,puno sam ja toga proša u životu da bi me išta pogodilo,..samo sam mislio da je ljudski :komunicirati na način da se ne vrijeđa nikoga:a to što je ovo "tvoj" blog,.ok.,ja samo navratim tu da se- opet ponavljam na neki način zabavim:;a uostalom kad si i napravila blog onda si valda htjela da netko nešto i napiše ;.a ne očekuj da će svatko pisati ono što se tebi sviđa:; dobro mi stoj:,

. kaže...

Dobro je. Nećemo više o toj temi. Nemam snage :P :P



Čitati, misliti, razumjeti......