15 veljače 2010

Paško kolo

Broj komentara: 6:

Lili kaže...

Zakolala sam u srcu I dnevnom boravku,zahvaljujuci tvojoj web page I novostima iz paga. Maskare su divne .Gust je vidit stare face ,ostarile ali jos prepoznatljive. Pokusavam objasniti I docarati svom sinu ljepotu, radost I uzbudenost kad pleh glazba zasvira I narod se uvati ukolo. Ako ikad dodem(a nadam se da ocu) bit ce to u vrime karnevala. Hvala svima koji su se potrudili ocarat ovaj dogadaj . Za mene I ljude slicne meni ,na kraj svita, pruzili ste ugodaj preljepoga, tradicije . Meni se bude uspomene proslih dana , I neka toplina oko srca …….zakolala sam u srcu.

Draga moja Ros , zakolaj jednom ti za svoju staru prijateljicu. Uzivajte I nastojte poslati slike .
Pozdrav iz ove jebeno vruce Australije. Ljiljana

Anonimno kaže...

Ja sam stvarno uživala ove 4 minute i srce mi je htjelo iskočit. Na zimskom karnevalu bila sam zadnji put pred 35 godine. Hvala ti!

. kaže...

:) bogami....davno ste vi bili na zmiskom karnevalu.. A kako stojite sa ljetnim? :)

Anonimno kaže...

E Lili iz australije puno pozdrava i neka ne njurga nego neka dojde ( ako se nevaram imama sliku barba Vinka kako sidi na ulici) ostari je jadan a ca se more. A tebi svaka čast stvarno se trudiš i nedaj se smes od vakvih nedocinjenih ka ca sam ja .

Anonimno kaže...

Ljiljano...tako ti vedroga neba....i vrime ti je da si se bar vode javila!!!!! Globalno zatopljenje će prija doć nego ti u svoj Pag...puno te pozdravjan i javi se...bar vode kod Ross :))

. kaže...

JOo kad bimo znali ki je to pozdravlja...... :) :) :)
Fala na pozdravima, evo, u njeno ime! :)