03 rujna 2015

Bolje ikad nego nikad

Izuzetno zahtjevna akcija taktickog ciscenja!!

Jucer su placenici izveli izuzetno zahtjevnu akciju taktickog ciscenja u parku kraj Smokve. Prva civilna dojava o sumnjivo odlozenom sadrzaju upucena je jos u maju 2015.godine a sa najvise razine vlasti poziv za akciju odaslan je prije mjesec dana. Od tad do jucer, za ovu akciju pripremala se je najelitnija postrojba placenikov koji su u tisini, neprimjetno, da ne izazovu paniku medju velikim brojem turista, iz parka odnili jednu plavu vrecu nepoznatog sadrzaja otpada i dvije vece suhe grane petospore. ... to be continued.

Broj komentara: 11:

Unknown kaže...

a slušaj dušo draga:,ipak se treba pripremiti za tako "zahtjevan" posao....-)

Anonimno kaže...

a ca su vo napravili sa pag pps-om, jedno vrime su im komentari ( žbodice )pasale a sad se služe otrcanim štosevima oko registriranja , ako bi napisa dvi besede ..

. kaže...

Štos oko registriranja?! A koliko bi ti to truda tribalo da se registriraš i napišeš par suvislih rečenica? U čemu je problem?

Unknown kaže...

problem je valjda u registraciji:,ipak se vidi da nema više onoga što je bilo:, pomalo je postala dosadna stranica::pitajte Bebića !!

Anonimno kaže...

Zamislite samo koliko su pametni ti koji bi htjeli komentirati anonimno, da ne znaju otvoriti falšu mejl adresu za registraciju. A ako vjeruju Bebićevim proglasima još su luđi. Bože me sačuvaj.

Unknown kaže...

Je Anonimno..baš tako:,a mogao-la si ih podučiti kako otvoriti "falšu" mail. adrsu-)

Unknown kaže...

https://youtu.be/7-rDKIutbmg?list=PLDwyqKp1VAgDldOF_ATt3Yyx0LTO1exUo

. kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=-YEG9DgRHhA

:P

Anonimno kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=jsWaefUkj-M
Marica Boltek Tvoja

Anonimno kaže...

A sičaš se ti voga https://www.youtube.com/watch?v=qX2TSGMIlFc a ca ču ti reč bila si mlada tvoja Marica Boltek

Anonimno kaže...

izljev jubavi izmedju vas dvoje? Ante ne zaboravi, ona kod kuce izgleda kao i tvoja! vani sa sminkom svaka i svaki izgledaju boje! Kod kuce domacica vani ...acica!