22 srpnja 2013

Zaklela se zemlja raju...





Teško je ne sitit se bivšega gradonačelnika i ne izmoliti par pičkimaterini kad itiš oko na paški proračun i njegovo ''ostvarenje''..... Mislila sam kako je dosta blogiranja na tu temu, kako su sranja pokojna. Čak sam počela zapisivati vesele ljetne zgodice.... Kad ono - drek. Isparila vesela inspiracija. 
Traže se odgovori na pitanja: ki, kad, s kin..koliko, kako.... psmtr....




Broj komentara: 6:

ante kaže...

baš si točno uočila sve:;mislim da je i ovo jedan od uobičajenih političkih govora:,ništa konkretno sa datumima::rokovima i izvođačima :;a nadamo se EU-fondovima::,sa ovakvim načinom rada ništa od fondova:,nije EU---AFNJ__

ante kaže...

baš jako dobro si uočila:;ništa novoga nije rečeno:,nema rokova:nema konkretnih zahvata:,sve se svodi na osnivanje komisija:,nekih stručnjaka:.koji će pripremit :,dokumentaciju da bi se moglo aplicirat prema EU-fondovima:,samo .nešto imaginarno:::
opet je po onom :SJAŠI KURTA DA UZJAŠI MURTA::

. kaže...

vidiš Ante, ja sam uočila stavke proračuna koje se odnose na djelovanje bivšeg gradonačelnika. Nisam komentirala isto što i ti. Ipak dajem ovom gradonačalniku još nešto malo dana da skupi nalaze i izvješća, da ''konsolidira redove'' i krene udarnički. Sto dana svakome pa i njemu :)

ante kaže...

je...slažem se 100 dana svakom pa i njemu:,ali draga "moja" ross::ako je blagajna (kasa) prazna:, (zahvaljujući AFNJ-u) jako je teško nešto pokrenut.,.ja mu isto dajem podršku::samo neka krene bez zareza:;

Anonimno kaže...

Da, naravno AFNJ je kriv za sve zlo pa i zato ca bura jaka puše zimi, poplave tu i tamo, žegu po liti i naravno globalnu gospodarsku krizu.

. kaže...

:) teško je prihvatiti istinu da AFNJ (ipak) nije Bog?