11 srpnja 2012

tko je koga, kad, zašto, kako....


Kolega bloger neki dan je objavio članak u kome optužuje neku tamo stranku da je kriva za nekakve propuste.
Stranka je SDP a 'nekakvi propusti' su odlazak kaznenog odjela općinskog suda u Pagu i gubitak doma zadravlja.

Ako znamo da je kolega bloger posilni šefu paškog HNS-a , ako znamo da je SDP oporbena stranka, i ako se sjetimo da su dogodine lokalni izbori, stvar je potpuno jasna. Počela je paška predizborna kampanja.

Do ovih godina kampanje su se vodile tako da se na sitno bockalo protivnike, slabo su se spominjala imena (valjda da se netko nekome ne bi zamjerio) a i vodlio se računa da se bilježe podaci i da se ne spominju gluposti koje su se napravile kad su koalicije bile drukčije posložene.

Kako je počelo, ova kampanja obilovat će nabrajanjem svega, bez obzira na vrijeme kada je što učinjeno (vjerojatno će se spominjati  i prvi i drugi svjetski ratovi, ako ne i oni stariji).

Očito je da je blokić sa zabilješkama (tko je s kim, kad i koliko koalirao, tko je koga i zašto preveslao) nestao skupa sa živućim predstavnicima napadača, koji bi mogli posvjedočiti o tim događajima.
Ili su ljudi jednostavno promijenili priču, a blokić progutali.

Naš gradonačelnik je u tekstu kolege blogera izrazio neviđenu količinu čuđenja i potpuno mu je neshvatljivo da je nakon više od 600 godina iz grada Paga nestao jedan takav sud. 
Kaže da je odnos Ministarstva pravosuđa prema Pagu neprihvatljiv.

U nekim prijašnjim tekstovima, gradonačelnik je na temu gradskog mosta istu rečenicu upotrijebio i za Ministarstvo kulture, a da ne spominjem razne Županijske službe. I one isto imaju neprihvatljiv odnos prema Pagu.
Maćehinski, izraz je koji se voli koristiti u našoj gradskoj Upravi.

Čitava Hrvatska ima neprihvatljiv odnos prema Pagu.
Ma što Hrvatska....
Ma čitav svijet urotio se protiv Paga!

Di su svi oni svjetski putnici, turisti, gosti, postoci porasta broja noćenja od kad gradonačelnik  Ante Fabijanić Njekulin obnaša fukciju predsjednika turističke zajednice????
Sramota......kakav neprihvatljiv odnos prema Pagu!!!!

Sigurno je SDP kriv i radi ovako malog broja turista koji su ovog ljeta odlučili ljetovati  u Pagu.  Sto posto mu je SDP kriv za praznu kasu poduzeća Pag2 (koji bi od naplate parkirališta trebao živjet ko bubreg loju)? Da nabrajam dalje? 

Zašto svi, baš svi mrze Pag? Jadni Pažani, jadan gradonačelnik...nitko ga ne voli... ni njega ni njegov grad.. jadan...jadan...jadan.





Nema komentara: