27 studenoga 2013

Kvalifikacije pred inventuru


Od kako su krenule priče oko referenduma i referendumskog pitanja, započela je podjela mojih fejs frendova.

Iako se na referendumsko pitanje izjašnjavamo sa ZA i PROTIV, ima tu još nekoliko kategorija.

Prva skupina su osobe koje su ''ZA''. Što znači da su za to da se u Ustav ubaci rečenica da je BRAK zajednica muškarca i žene jer se to podrazumijeva, ''jer tako dragi Bog hoće''. Uglavnom nemaju ništa protiv ''ovih drugih'' ili kako vole reći: ''nemaju s njima problema''.

Druga skupina za ''ZA'' je jedna hrpa licemjera koji se glasno protive da se zajednica dva istospolna partnera nazove brakom, jer se to protivi Božjoj volji, a usput zaboravljaju na svoje izvanbračne izlete, na svoje rastave i još cijeli niz po božjoj volji neprirodnih stvari što ih čine sebi i svom tijelu.

Treća skupina osoba koje su ZA, razlikuje se od ove prve dvije skupine jer njima to ZA znači da su PROTIV PEDERA. Ne samo protiv braka, nego općenito protiv pedera i njihovih parada, i njihovih zastava, i njihovih pjesama koje slušaju, i protiv ''komunjara'' koji ih reklamiraju. I mrze sve koji ne misle isto. Oni ne mogu podnijeti pomisao da dva muškarca odgajaju dijete. Obavezno uz to ide napomena da se dva muškarca ne bi smjela seksati jer je to bolest. Dvije žene mogu, jer je to ugodno za oko. Ima ih mnogo koji u istu rečenicu stave riječi peder i pedofil jer se to kao podrazumijeva. Mnogi iz ove skupine nisu našli ništa sporno u Šimićevoj priči o Adamu i Evi i Noinoj Arci.



Većina od svih gore navedenih  podržavaju Šimunićev istup na stadionu gdje je uzviknuvši ''za dom'' doveo u pitanje nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Organizacija za obrazovanje o holokaustu i genocidu našla se uvrijeđena ovakvim fašističkim mahanjem i pokrenula peticiju.
Šimunić se posavjetovao sa klupskim povjesničarima, pa sad pola domoljubne Hrvatske ponavlja lekcije iz povijesti prisjećajući se pokojnog Šubića Zrinskog. Neki guglaju, a neki prebacuju na RTL i čekaju kad će Sulejman krenuti na Siget.

Većina gore navedenih, u referendumsko pitanje trpa Boga i njegove želje ne priznajući razliku između građanskog i crkvenog braka. Neki od njih još uvijek pišu papi da im razvrgne brak.

Četvrta skupina su osobe koje su PROTIV. Njima je u prvom redu odvratna činjenica da se za tu pizdariju troše toliki milijuni dok je narod gladan. Nemaju problema sa osobama gej orijentacije, a na pitanje o djeci u takvoj zajednici skoro u glas odgovaraju : djeci treba ljubav, poštovanje, stabilnost, razumijevanje, odgoj, materijalni uvjeti. Usvojit će ih onaj koji tome udovoljava.
Ova skupina razmjenjuje karikature i viceve na temu Šimunićevog Šubića i Šimićeve Arke.



Peta skupina su osobe koje ne podnose pedere (interesantno je da rijetki  spominju odbojnost prema lezbama), ali ih uopće nije briga ni za brak ni za referendum. Pola ih podržava Šimunićev istup, ali se s veseljem raspravljaju o Šimiću u Noinoj Arci.

Šesta skupina su špije na  mom fejsu. To su osobe koje se ne izjašnjavaju, rijetko što kažu, ali su uredno informirani što ja pišem, s kim raspravljam i o čemu.



2 komentara:

ante kaže...

01.11.2013. ja sam ZA a TI ?

ante kaže...

greška 01.12.ja sam za:,U IME OBITELJI.