09 studenoga 2011

Kakav dan. Ohhh kakav dan!

Jadranka Kosor i Željko Kerum potpisali sporazum o koaliciji
Papandreu podnio ostavku, sastaje se nova Grčka vlada
Novi predsjednički adut američkih republikanaca ponovno crnac
Berlusconi kalkulira sa ostavkom
Marinac, Romac i Vidić izlaze iz Remetinca
Svjetsko gospodarstvo ušlo je u opasnu nesigurnu fazu
U Londonu studenti prosvjeduju protiv školarina
U Koludraškoj ulici sastala se grupa građana


Kakav dan. Ohhh kakav dan!


http://www.hrt.hr/index.php?id=469&tx_ttnews[tt_news]=137917&tx_ttnews[backPid]=468&cHash=a092f117b7

U našem  malom gradu već se dugo i pre dugo vode razgovori
- na rivi uz makijata
- na križanju Branimirove i Vele ulice dolnje, 
- na Pijaci
- na križanju Vele ulice gornje i Vangrada
- .........

Često se prepričavaju pretpostavke i jednosmjerne rekla-kazala pričice.

Zaključili smo da je toga bilo dosta.
Bit će ovih dana još materijala da se svakoliki paški puk načita i informira.

Dežurnima moram reči da laboratorijski nalaz naše krvne slike pokazuje potpuno zdrave osobe.
Što se tiće insinuacija da sigurno imamo korist od ovakvih istupanja u javnosti, mogu vam samo reči da slobodno angažirate neku agenciju koja će izvršiti dubinski uvid u stanje naših financija.
Nikakvu financijsku korist od ovoga, za sebe osobno ne očekujemo.
A ako ovo rezultira popravljanjem stanja u Pagu, i ako od toga budemo imali koristit kao zajednica, onda će to biti jedina korist koju ćemo imati od ovakvih istupanja u javnost.

Već se javljaju upiti tipa: 
Haha, svaka čast svima, ali samo malo, medalja ima dvi strane, zar je moguće da je gospa dotična ka je digla svih na noge baš nevinašce? Pari mi se da tote ima puno više toga ca se ne zna.
Znamislite se malo?

Jesmo.

Iako će nekolicina ponovno upirati po starim žbicama, sjetite se da svi skupa živimo u ovom gradu koji svakim danom gubi komadić sebe, komadić obilježja grada.
Nastavimo li ovako, sa ovom ljudima koji nas ''vode'', preksutra ćemo biti najobičnija smrdljiva selendra!

Ovakvi vaši komentari u kojima uporno želite umanjiti sve, baš sve što netko pokušava učiniti, a nemate pojma o čemu govorite, nikuda ne vode. Pa čak ni vas ne čine sretnima.





* * *

Broj komentara: 17:

Anonimno kaže...

Ross,
često kažeš ono što i ja mislim, ali ne usudim se javno progovoriti i svaka ti čast na tome. Znam da ne tražiš pohvalu za svoj trud, ali eto ja tražim opravdanje za svoju šutnju. Nije čak ni važno da li je ona (šutnja) uvjetovana nekakvim strahom od mogučeg gubitka posla ili kakve koristi, nije važno da li je uvjetovana strahom od anonimnih zločestih komentara na mene i obitelj,ili sam samo flegma i čekam da netko drugi riješi moje, tvoje, naše zajedničke probleme .

Ono što ti želim reći je da je tvoje djelovanje mene posramilo kao osobu i navelo me na razmišljanje što znači biti odgovoran građanin.

ante kaže...

mali je ovo grad.u njemu sve se zna.,laži ne krije:: e a kad ste takvu sreću htjeli (SA AFNJ-om) vala neka vam je:;

Anonimno kaže...

ajme Ante, a kome to neka je???? Kome, jadna ti pamet.....

ante kaže...

jadna tebi pamet i di ti je bila pamet kad ste zibrali njega za grad-o-načelnika::;

Anonimno kaže...

.....svatko ima svoj "poziv" u životu..i kad je od srca onda je i iskren....sreća prati hrabre!!!! Samo naprijed!!!!!!!!!!

Anonimno kaže...

samo mi nije jasno zašto na konferenciji za novinare nema radio Paga? Radio Zadar i E-zadar su objavili događanje, a di je lokalni radio???? ili se možda varam?

. kaže...

Ante, s kim se ti svađaš?

Anonimac, Radio Pag je danas objavio tekst sa gradonačelnikove presice, a ispod su priložili link na e-zadar.

Da, dobro vidiš, nisu bili na presici u Koludraškoj jer nisu bili pozvani.
A nisu bili pozvani iz nekoliko razloga.

Jedan od razloga je da Radio ne može sebi dozvoliti problem sa ovim gradonačelnikom.

Ali ja znam da Radio surađuje sa ostalim novinskim kućama, kojima su dostavljeni materijali sa presice, pa ne sumnjam da ćete i sa Radio Paga dobiti prave informacije.

Velika usluga koju su nam napravilii je to što su objavili tosnki zapis sa presice na koju su bili pozvani iz koga se odlično vidi/čuje totalna nesposobnost gradonačelnikova.

ante kaže...

gori si napisala da znaš da nisu bili pozvani a doli piše da SU bili pozvani:,pa sad daj se malo skuliraj:,jesu ili nisu??

ante kaže...

e zaboravi san::, ja se ne svađam sa nikim ali anonimac je vrijeđao a ja kulturno svojstveno njemu-njoj..,odgovorio:::,i to je to,..zdravi i veseli bili::: pozdrav Tinu marcu::;

. kaže...

Ante, vidim da je tebi stvarno potrebno sve crtat:
Radio pag NIJE bio pozvan na presicu u Koludrašku, ali ih je zvao gradonačelnik na njegovu, koju je imao jutros. Tamo su bili i tamo su ga snimili kako umire od jada što ne može nač niti jednu istinu kojom bi nas ocrnio. Sve što je rekao ODVRATNE su laži, za koje mi imamo dokaze da su laži i da je on te laži svjesno izgovarao. Osim ako nije bio na kakvim tableticama pa nema pojma što je govorio.
Žal mi je što se osjećaš prozvanim od strane anonimca, ali moram se složit sa njim: KOME JE TAKO ANTE MOJ... NAMA SVIMA. I TEBI I MENI... je ti sad jasnije?

ante kaže...

HVALA na pojašnjenju:;ja sam ti inaće jedva pismen ,.pa mi triba kao šta kažeš.,NACRTAT:-))a da ti odgovorim na zadnje . NIJE NAMA SVIMA TAKO::meni nije,.jer mi ništa u životu ne znači ni AFNJ::ni sve oko njega::,bilo je gradonnačelnika I "GRADONAČELNIKA" a meni uvik isto:,po meni ga čak i ne triba:;što se mene osobno tiće::,zdravi i veseli bili:: pozdrav tinu marcu::

Anonimno kaže...

Ante da li ti živiš u Pagu?

Prohujalo s vihorom kaže...

Nisam za njega glasovala, niti mi on kao osoba išta znači. Međutim AFNJ kao gradonačelnik grada Paga i te kako ima negativan utjecaj na mene i na grad u kome živim. Stoga vas molim, gospodine Ante, da imate poštovanje prema ostalima s kojima komunicirate na ovom blogu. Ako vam se učini da su ostali možda neprimjereni, molim Vas Vi kao odrasla osoba, zadržite dostojanstveno ponašanje i nivo komunikacije.

ante kaže...

za anonimno:;U GORICU::-))

ante kaže...

za vihor::ja nisam počeo prvi s vrijeđanjem nego anonimno:, ja poštujem svačije misljenje i ne vrijeđam u stilu:jadna ti pamet i te fore,.to nije moj nivo komunikacije.,jer ja imam kućni odgoj koji to ne dozvoljava::,i kažem još jednom VI koji ste glasali a VI kažete da niste:i to je ok;,pa onda što vas smeta AFNJ::zanemarite ga ,.NEBITAN JE:-) ZDRAVI I VESELI BILI::danas je 11.11.11-te:::POZDRAV TINU MARCU I (afnj-u)-))

. kaže...

Ante, reci ti meni je tebi smitaju oni cigani po zagrebačkoj ulici i njihove šlape i klebuci, luftmadraci i kaiši naslagani tako da jedva moreju proč dva fuštana jedan uza drugoga?

ante kaže...

NE NE SMITAJU MI::,LIPA MOJA:; kad neznaju pažani onda neka budu cigani:,a i tako su to pažani njima prodali nisu sami došli,.,da in nisu prodali i da se ne naguzuju za svaku lipu nebi bilo tih "cigana":,i to ti je slika pažana::,ZDRAVI I VESELI BILI::,pozdrav dogradonačelniku i AFNJ-u::