25 studenoga 2011

SrednjeVjeko

Kad je onomad, glas s radija uzviknuo: Birači moji, kad već za mene niste glasovali, a vi glasajte za Dražena! građanin Vjeko zatečeno je promislio: Uh, ovo me je iznenadilo! 
A kad je nedugo potom, lokalpatriotska stranka pljunula na svoj vlastiti potpis na ugovoru o suradnji, građanin Vjeko potvrdio je svoju odluku: Ništa me više ne može iznenaditi!
Nikad vas nećemo iznevjeriti…..Radit ćemo samo za interese Grada….Iskreni smo i pravi suradnici svima koji Gradu žele bolju budućnost…Visokomoralni smo i neovisni….. bla bla bla kenj kenj kašljuc.....
Od tih povijesnih događaja do danas, prošle su duge i preduge dvije godine.
Građanin Vjeko, sad već Vijećnik Vjeko u međuvremenu je na dopunskim satima svladao gradivo iznenađenja.
A svoj vijećnički poziv izoštrio je i u večernjoj školi magije, tumačenja snova i predviđanja budućnosti.

Posredstvom najjačeg svjetskog agenta za interpaška pitanja, došla sam u posjed fotografije koja fascinantno pokazuje Vijećnik-Vjekovo tumačenje snova  koje sniva paški Dražen!

Iako je Dražen tek neki dan javno ispričao svoj san, Vijećnik-Vjeko je čak mjesec dana prije najavio o čemu naš Dražen sanja!!  Srednj vijek

Vijećnik Vjeko - Srednjevjeko!!!!
Ništa ga ne može iznenaditi!

Broj komentara: 8:

ante kaže...

neka:neka:ali rekli su PAŠKINJE I PAŽANI::"ki ga ima:ima ga" pozdrav DRAŽENU:zdravi i veseli bili::-)

Anonimno kaže...

Građanin Vjeko, sad već Vijećnik Vjeko u međuvremenu je na dopunskim satima svladao gradivo iznenađenja.
A svoj vijećnički poziv izoštrio je i u večernjoj školi magije, tumačenja snova i predviđanja budućnosti.....građanin vijeko bi još puno toga morao izoštravat, a i ti kao njegova zamjenica, jer da ste svijesni koliko ste tupi, nebi se toliko eksponirali..

. kaže...

stvorenje Anonimno:

vjerojatno ovu glupost ne bi izgovorlio pod svojim imenom?

Moguće da bi prije promislilo nego bi išlo reč ovo na što ti se mogu samo nasmijat u brk :P :P

sfsn kaže...

Da si ti sv(I)jesno koliko si nepismeno, ne bi nikada posegnulo za tipkovnicom.

Anonimno kaže...

...eksponirali???? a ca bi ti, tobož anonimna..(.a gori od žeje da se njena ili njegova beseda vidi bar na vom blogu kad ga/ju doma niki ne čuha..).fffffffffff.....ca bi se tribali skrivat od kriminalcov...pošteni judi greju gradom uzdignuta čela....ross ga falabogu ima....:) A ko ti se ne sviđa blog...ca greš na njega...fff...otvori svoj..pa prepisuj unutra pričice iz Storyja...jer za drugo očito pameti nimaš......

Anonimno kaže...

A baš san se dobro nasmija.bravo za tebe i vjeka.

ante kaže...

pari mi se da je već poca kerneval:;ali mislim da je kerneval celo godišće u PAG-u:::.pozdrav DRAŽENU_-)) zdravi i veseli bili-))

ante kaže...

nema komentara?ca je izborna ŠUTNJA???