28 veljače 2010

Ljuta sam na Pašku stranku



Prije cca godinu dana (17.03.2009.) osnovana je Paška stranka.Pomislila sam: ajme kako dobro....da se i to napokon dogodilo...
Eto nekoga ko će mislit za mene......
osnivanje

Poziv
Ako vam je dosta ljevica i desnica, ustaša i partizana, ako vam je dosta neprestanih svađa i prijepora, ako želite razmišljati i tražiti odgovore o problemima koji nas muče u svakodnevnom životu, dođite !!

PSP
Ovo je dobra prilika da se, po prvi put u povijesti ovog grada pojavi jedna politička stranka koja izvire i počiva na volji i htijenju našeg, paškog puka, lišena političkog tutorstva velikih političkih ideja i stranaka.

Uzmimo sudbinu u svoje ruke, imajmo vjere u sebe i svoje sposobnosti, pronađimo i izaberimo najsposobnije koji će znati i umjeti vratiti izgubljeni dignitet ovom gradu, vodeći pritom brigu o interesima i blagostanju ovog puka iz kog ponikosmo.



ZAŠTO JE PAŠKA STRANKA POPUŠILA NA IZBORIMA ZA MJESNE ODBORE.

Zato što su mislili da su mjesni odbori u ovom obliku nama nepotrebni.

A to je bilo POGREŠNO.
Trebali ste se aktivirati, skupiti ljude - glasove i onda kad dobijete mandat raditi na tome da promijenite na bolje sve nepravilnosti u radu i načinu rada mjesnog odbora. Ovako - pušiona.


Paška stranka je udruga građana demokratskog usmjerenja koja promiče i zastupa razvojne intereseGrada i otoka Paga kao društvene cjeline u sklopu Hrvatske i zahtjeve njenog stanovništva zapovećanjem kvalitete življenja na ovom području.

Ako je tako, zašto nitko u ime paške stranke nije bio na skupu građana kad je Branko Donadić skoro pa urlao od muke jer NITKO ne želi poslušati činjenice vezane za ''slučaj'' Lokunja???

Rad Gradske uprave je apsolutno netransparentan i svaki upit o situacijama koje nisu dovoljno jasne, doživljava se kao napad i "pokušaj rušenja".

Zar bi se toga Paška stranka treba bojati?

Stanovništvo ovoga područja mora imati mogućnost sudjelovanja u odlučivanju o bitnim pitanjima njegovog razvoja od presudnog značenja za kvalitetu njihova života. Neprihvatljivo je da se o tim pitanjima odlučuje izvan i mimo građana i samoupravnih institucija regije na koju se odnosi.

Dakle? Što se čeka?


Svjesni da je prirodni okoliš uvjet opstanka ljudske civilizacije, Paška stranka se zalaže za:
- razvijanje svijesti o potrebi zaštite okoliša i promicanje potrebe zaštite okoliša,
- unaprjeđenje stanja okoliša kao osnovnog uvjeta zdravog i održivog razvoja, sprječavanje onečišćenja i saniranje oštećenih dijelova okoliša radi promicanja kvalitete življenja i zdravlja ljudi,....


Koliko ćemo još dugo čekati da mu, ako već ne može sam, razvijete svijest da se gume i stari auti i akumulatori ne smi užigat dozgor Vodic, i da su i tovari beštije ke imaju osjećaji????



Pišem ovo jer sam BAŠ LJUTA.
E.

3 komentara:

Anonimno kaže...

Dobra si ..
Dobra volja je najbolja ali bez šoldi se ne može ništa . Vidiš ovdje možeš pisat do nekih granica jer... ali i to te košta .. vidiš da je jadan krepa a koliko je dobra ucini, da ti ih je bilo vidit kad su ih pažani prodavali talijanima za salamu.. hodili su ktoz vangrada pa na rivu, a mi dica samo smo gedali za njima, i svi su bili stretni jer su se rješili tovara , a to blago je mnoge shranilo.....

. kaže...

MA NEMOJ?! Ako nimaju šoldi za bokun karte na ku će napisat prijavu za nezakonite radnje, malverzacije i mučenje životinja, JA ĆU IM JE DAT!!!!! :(

Anonimno kaže...

http://pps-pag.com/ ovo je novi link za pag presseravanje jer su nam stari pokušali ukinuti